Vlad Sezonul 3 Episodul 12 online 2 Noiembrie 2020

Urmăriți serial romanesc Vlad Sezonul 3 Episodul 12 online din 2 Noiembrie 2020 HD. Acest serial va fi difuzat in fiecare Luni, de la ora 20:30 la Pro Tv.

Vlad Sezonul 3 Episodul 12 Online

Server II

Server III

Vlad din 2 Noiembrie 2020

Povestea serialului Vlad va continua cu un nou sezon, sezonul 3 mai exact, în care răzbunarea prinde forme nebănuite.

Când începe sezonul 3 din serialul VLAD

În sezonul 3 al serialului Vlad, care umrează să înceapă chiar în prima parte a lui 2020, alianţele se schimbă, încrederea scade, iar trădarea apare de unde te aştepţi mai puţin. Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar şi schimbă destinele tuturor.  Miza lui Vlad este mare, iar lupta pentru putere se va ţine doar între cei mai buni, cei care sunt mereu cu un pas înainte şi sunt capabili să elimine pe oricine le stă in cale.

Ce actori noi sunt în distribuție, în serialul VLAD, sezonul 3

Din distribuția serialului Vlad de la ProTv fac parte actori mari, dar și tineri la început de drum. În sezonul 3, serialul Vlad vine cu noi surprize. Celebrul actor Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din VLAD:

”Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”, spune actorul.

Distribuție serialul VLAD, în sezonul 2:

Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Lista complata a actorilor din serialul Vlad Sezonul 3 Episodul 12 hd

Adrian Nartea – Vlad Pop
Anghel Damian – Adrian Anuței
Olimpia Melinte – Eliza Dragomir
Diana Sar – Roxana Stamate
Andrei Aradits – Ștefan Dragomir
Emilian Oprea – Leo Cazacu
Constantin Cotimanis – Cezar Cristoloveanu, zis „Inginerul”
Tudor Oprișan – Matei
Dan Condurache – Titi, tatăl Elizei
Ion Haiduc – Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian
Aura Călărașu – Maria Anuței (tanti Maria), mama lui Adrian
Ștefan Iancu – Răzvan Anuței, fratele lui Adrian
George Piștereanu – Tibor
Victoria Răileanu – Micky
Dani Popescu – Barbu (sursa: cancan.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *