Videochat episodul 3 online 4 Iulie 2020

Urmăriți noul serial romanesc Videochat episodul 3 online 4 Iulie 2020. Acest serial va fi difuzat in fiecare Sambata, de la ora 00:00 la ProTv.

Server II

Server III

Videochat din 4 Iulie 2020 Online

Pro TV aduce un serial „de oameni mari”, din această săptămână. Se intitulează Videochat și îi are în rolurile principale pe Andi Vasluianu, Marius Florea Vizante și Diana Roman.

Producția debutează sâmbătă, 20 de iunie, de la miezul nopții.

Serialul aduce o poveste urbană, începută în pandemie și continuată în perioada de relaxare, cu un business neconvențional, un om de afaceri descurcăreț, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli și un scenariu care va aborda subiecte care pot părea tabu în societate, după cum este anunțat serialul.

„Are un umor subtil. E scris foarte bine, nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă până la urmă vorbim despre un subiect delicat. Andrei, personajul pe care îl joc, e smart, e adaptabil, doar așa ar reuși să atragă pe cineva care n-ar face niciodată așa ceva. Avem ironie și umor în Videochat, să vă uitați sâmbătă noapte”, a spus Andi Vasluianu despre proiect. 

Videochat episodul 3 online

Diana Roman este Nina, Andi Vasluianu îi dă viață lui Andrei, iar Marius Florea Vizante îl joacă pe domnul Popovici.

Povestea, pe scurt. Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniță, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei este proprietarul unui studio de videochat care, având fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că poate supraviețui acestei perioade și să câștige un ban cinstit.

Totul se complică atunci când primul “client” al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea.

Videochat este scris de Alexandru Popa, iar regia îi aparține lui Vlad Zamfirescu. (sursa: paginadeseriale.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *