Titanii Sezonul 2 Episodul 2 Online

Urmăriți acum Titans Sezonul 2 Episodul 2 online subtitrat in limba romana in format HD. Următorul episod din Titans va fi disponibil pe data de 21 Septembrie 2019.

Titans Sezonul 2 Episodul 2 online

Server II

Când începe Titans sezonul 2?

„Titans” este difuzat în SUA pe serviciul de streaming DC Universe. Data data este anunțată vineri, 6 septembrie 2019. Cu toate acestea, serviciul video la cerere nu este disponibil în Europa.

La fel ca în primul sezon, noile episoade ale serialului DC vor fi lansate pe Netflix doar după difuzarea în SUA, deci probabil la sfârșitul anului 2019 / începutul 2020.

Ce se va întâmpla în Titans sezonul 2?

În cel de-al doilea sezon al titanilor, Batman (interpretat de Iain Glen) va face în sfârșit o apariție.

Sosirea lui Batman a fost tachinată de-a lungul primului sezon și în acest sezon, care va încerca să-și împace relația cu Dick Grayson (Brenton Thwaites) pentru a-l proteja pe Gotham.

În noul sezon vor exista și noi eroi, printre care Aqualad (Drew Van Acker) și Ravager (Chelsea Zhang).

Noul ticălos Moșul (Esai Morales) își va face debutul în noul sezon al titanilor.

Sinopsia pentru noua serie scrie: „Urmând direct după evenimentele apocaliptice din finala sezonului trecut. „Cu tatăl lui Rachel (Teagan Croft), Trigon (vedeta invitată Seamus Dever) întorcându-l cu succes pe Dick (Brenton Thwaites) în întuneric, el își propune să îi câștige pe ceilalți de partea sa, îmbrățișând întunericul lor interior.

„Cu toată lumea sub controlul lui Trigon, Rachel și Gar (Ryan Potter) se luptă cu ceea ce pare a fi o luptă fără speranță împotriva puterilor Trigon.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *