Terminator: Destin întunecat (2019) Online Subtitra

Terminator: Dark Fate – Terminator: Destin întunecat (2019) Online subtitrat in romana îi reunește pentru prima data, după 28 de ani, pe câștigătorul premiului Oscar James Cameron și actorii principali ai francizei, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acțiune.

Terminator: Dark Fate – Terminator: Destin întunecat (2019) Online Subtitrat

Server II

Server II

Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecății să aibă loc, a schimbat viitorul și a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăiește o viață simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) și cu tatăl lor, când un nou Terminator extrem de avansat și mortal – un Rev-9 (Gabriel Luna) – călătorește în timp pentru a o vâna și a o ucide.

Supraviețuirea lui Dani depinde de unirea forțelor ei cu doi războinici: Grace (Mackenzie Davis), un super-soldat îmbunătățit din viitor și Sarah Connor (Linda Hamilton). În timp ce Rev-9 distruge fără milă totul și pe toată lumea în calea lui, cei trei sunt conduși la un T-800 (Arnold Schwarzenegger) din trecutul lui Sarah, care poate fi ultima lor speranță. Terminator: Dark Fate – Terminator: Destin întunecat (2019) Online subtitrat in romana

3 thoughts on “Terminator: Destin întunecat (2019) Online Subtitra

  • 21 noiembrie 2021 la 23:29
    Permalink

    A fost un film foarte bun sper sa mai fc încă o parte din Terminator.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *