Taken 2: Teroare în Istanbul (2012) Online Subtitrat HD

Taken 2: Teroare în Istanbul (2012) film online hd subtitrat in romana – Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-și salva fiica răpită în primul film Taken. În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ținta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-și folosească talentele sale speciale pentru a-și proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă.

Faimosul realizator Luc Besson (co-scenarist și producător), co-scenaristul Robert Mark Kamen (care a lucrat și la primul film Taken, alături de Besson) și regizorul Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare în Istanbul, care vine după colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat în 2008, film cu încasări de 224 milioane de dolari.

Publicul l-a aclamat pe Neeson în rolul lui Bryan Mills, un tată hiperprotector ale cărui talente – exersate în decursul multor operațiuni sub acoperire – au fost puse la încercare la mult timp după ce s-a retras din CIA. Hotărât să-și recupereze fiica, după ce aceasta fusese răpită dintr-un luxos apartament parizian, aventurile lui Bryan în Taken: Teroare în Paris au fost imediat înțelese și admirate de orice părinte. Și de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-și recâștiga libertatea și a-și salva familia din mâinile mafioților. Taken 2: Teroare în Istanbul (2012) film online subtitrat in romana

Taken 2: Teroare în Istanbul (2012) Online HD subtitrat in romana

Server II

Server III

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *