Survivor Romania sezonul 2 episodul 2 online 10 Ianuarie 2021

Urmăriți premierea show-lui Survivor Romania sezonul 2 episodul 2 online din 10 Ianuarie 2021. Acest show va fi difuzat miercuri și joi de la 22:30, apoi de vineri până duminică, de la 20:00.

Survivor Romania din 10 Ianuarie 2021

Server II

Server III

Survivor Romania sezonul 2 episodul 2 online

„Survivor România”, cel mai așteptat reality show de la Kanal D, revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon, în care cele două echipe vor avea parte de provocări neașteptate. Primul episod al sezonului va fi difuzat mâine seară, de la ora 20:00. 

Echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor, fiecare având câte 12 concurenți, vor avea de trecut peste obstacole grele, unde abilitățile lor și instinctul de supraviețuire vor fi puse la încercare.

Concurenții au plecat de curând în Republica Dominicană și speră să revină la casele lor la fel de sănătoși, dar cu o vastă experiență în spate.

Survivor România 2021 începe mâine seară. Ce îi așteptă pe concurenți încă de la debutul emisiunii

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” va începe sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00 pe Kanal D. Show-ul va fi difuzat timp de cinci zile pe săptămână: miercuri și joi de la 22:30, apoi de vineri până duminică, de la 20:00.

Faimoșii și Războinicii se vor duela în cea mai provocatoare competiție pe care o vor trăi vreodată, urmând să-și dovedească abilitățile fizice, rezistența și inventivitatea. Concurenții nu vor avea acces la tehnologie, așa că acest concurs este o adevărată încercare.

Primul joc la care vor fi supuse echipele este cel al recompenselor, unde au de parcurs un traseu în apă, extrem de anevoios. Concurenții vor avea parte de certuri, dar și de bucurie, după câștigarea probei.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii

Echipa Faimoșilor este formată din Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda, Jador și Simona Hapciuc.

De cealaltă parte, „rivalii” Faimoșilor, Războinicii, sunt Marilena Cuciurean, Giogiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Albert Oprea, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Concurenții trebuie să găsească soluții pentru a trece de obstacole, să-și procure hrana și să-și construiască adăpost, exact ca într-o junglă. Show-ul este prezentat de Daniel Pavel.

„Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta. Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor!

Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie! Începe primul joc din Survivor România! Sunteți pregătiți?”, sunt cuvintele prezenttorului. (sursa:fanatik.ro)

Mulțumim ca a-ți ales sa urmăriți show-ul cu Survivor Romania sezonul 2 episodul 2 online din 10 Ianuarie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *