Survivor Romania episodul 11 online 3 Februarie 2020

Urmariti noul show Survivor Romania episodul 11 online 3 Februarie 2020. Acest show va fi difuzat în fiecare Sâmbătă, Duminica, Luni si Marti de la ora 20:00 la KanalD

Survivor Romania episodul 11

Loading…

Server II

Server III

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” începe pe 18 ianuarie și se pregătește să își arunce concurenții în lupta pentru supraviețuire. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care își vor ascuți simțurile și își vor pune la bătaie strategiile că să reziste în ceea ce va fi cea mai inspirațională și provocatoare experiență televizată.

Survivor Romania episodul 11 online

Show-ul este filmat în Republica Dominicană, o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. În partea de vest se învecinează cu statul Haiti.

Ea ocupă două treimi din suprafața Insulei Hispaniola, fiind a doua insulă ca mărime din Arhipelagul Antilelor Mari.

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, dar și pentru munții din zonele de coastă, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 metri).

Cu peste șase milioane de sosiri turistice în fiecare an, e cea mai populară destinație turistică din regiunea Caraibelor și ocupă TOP 5 în America.

Survivor Romania din 3 Februarie 2020

A fost numită „La Española” (Mica Spanie), imediat după descoperirea de către Cristofor Columb, datorită faptului că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă.

Acest termen este folosit din secolul al XVI-lea și se referea pe atunci la teritoriile descoperite dincolo de Oceanul Atlantic. Lumea Nouă cuprinde America de Nord, America de Sud și Oceania, inclusiv Australia.

Republica Dominicană are capitala la Santo Domingo, fiind cel mai mare oraș al țării și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă.

Concurenții Survivor România

Concurenții sunt împărțiți în două echipe, „Echipa faimoșilor” și „Echipa Războinicilor. Concurenții Survivor România vor fi prezentați astăzi la Kanal D.

Echipa Faimosilor de la Survivor Romania

Echipa Faimosilor este formata din: Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa Razboinicilor de la Survivor Romania

Echipa Razboinicilor este formata din: Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *