Star Wars 9 The Rise of Skywalker (2019) Online Subtitrat HD

Supraviețuitorii rezistenței din filmul Star Wars 9 The Rise of Skywalker online subtitrat înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker.

Server II

Server III

Prima jumătate a filmului Star Wars 9 The Rise of Skywalker beneficiază de toate personajele necesare şi de toate elementele pentru a merge mai departe, dar scenariul scris de Abrams şi Chris Terrio insistă să arunce obstacole în calea eroilor şi să-i alerge din planetă în planetă (şi din decor în decor) pentru a obţine o informaţie care nici măcar nu le foloseşte.

Această parte e salvată doar de câteva momente de umor. Dar şi de eficientele interacţiuni dintre Rey (Daisy Ridley), mistuită de indoieli deşi Forţa ei este mai impresionantă ca niciodată, şi Kylo Ren (Adam Driver), acum lider suprem al Primului Ordin, dar şi intrigat de misterioasa sa legătură cu Rey.

Star Wars 9 The Rise of Skywalker (2019) Online Subtitrat HD

Deşi scenariul din filmul Star Wars 9 The Rise of Skywalker eşuează în mare parte să captiveze, personajele pozitive distrag atenţia de la însăilătura artificială de aventuri, devenind o familie în toată puterea cuvântului. Fiecare interacţiune a lor construieşte o imagine a camaraderiei şi a încrederii, sugerând că adevărata forţă sunt cei din jur şi legăturile imposibil de zdruncinat dintre ei. Fiecare piedică este depăşită şi fiecare victorie este justificată datorită acestei uniuni în spirit, o alegere dincolo de familie, legături de sânge şi traumele din trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *