Șef sub acoperire sezonul 2 episodul 10 online 13 Aprilie 2021

Emisiunea Șef sub acoperire Sezonul 2 Episodul 10 online din 13 Aprilie 2019 HD. Acest emisiunea va fi difuzat în fiecare Marti, de la ora 21:30.

Șef sub acoperire din 13 Aprilie 2021

Server II

Server III

Șef sub acoperire sezonul 2 episodul 10 online

Afaceristul Ștefan Mandachi va fi primul „Șef sub acoperie”, din noul sezon al reality show-ului de la Pro TV. Emisiunea „Șef sub acoperire” debutează marți, 9 februarie, de la ora 21:30. 

Va fi programat în zilele de marți, după Las Fierbinți, spre deosebire de sezonul trecut care se vedea joia. Publicitate

Mandachi, care are un lanț de restaurante și mai multe hoteluri, a devenit celebru după ce a inaugurat „primul metru de autostradă din Moldova”, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din regiunea Moldovei. 

A lansat Spartan, lanț de restaurante fast-food, în urmă cu 8 ani. A ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, pentru a afla care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. 

„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă”, a spus Ștefan Mandachi.

„Șef sub acoperire” este o emisiune realizată după formatul britanic Undercover Boss. Directori de companii, cu sute sau mii de angajați, devin simpli angajați în propria firmă.

Săptămânal, emisiunea duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv. (sursa:paginademedia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *