Șef sub acoperire Episodul 1 online 12 Septembrie 2019

Emisiunea Șef sub acoperire Episodul 1 online din 12 Septembrie 2019 HD. Acest emisiunea va fi difuzat în fiecare Joi, de la ora 21:30 la Pro TV.

Șef sub acoperire din 12 Septembrie 2019

Server II

Server III

Emisiunea „Şef sub acoperire“ va fi săptămânală şi în fiecare ediţie câte un director va experimenta mai multe job-uri în propria companie, fără ca angajaţii să-i cunoască adevărata funcţie.

Pro TV va difuza din toamnă „Şef sub acoperire“, emisiune realizată după formatul internaţional „Undercover Boss“. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 şi a fost produs până în acest moment în 19 ţări, printre care se află şi Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franţa şi Germania.

Te-ai gândit vreodată dacă şeful tău ştie ce se întâmplă într-o zi de muncă? Dacă ştie ce presupun multe dintre slujbele din companie sau dacă ar fi în stare să pună umărul la treabă şi să facă munca fizică pe care o faci chiar tu? Ar face treaba mai bine ca tine sau ar fi ca un începător pe care trebuie să-l înveţi orice mişcare? Dacă ai avea posibilitatea de a-ţi angaja şeful fără să ştii, de fapt, că e şeful, ai face-o sau i-ai spune că mai bine se duce să-şi caute un alt drum în viaţă?

Șef sub acoperire Episodul 1

Fiecare persoană a avut cel puţin un moment în viaţă când şi-a pus una dintre întrebările de mai sus. Acum, Pro TV aduce răspunsul, într-o nouă emisiune: „Şef sub acoperire“ În această toamnă, directori de companii cunoscute în ţară, cu sute sau chiar mii de angajaţi, trec prin testul suprem: se pot descurca ca simpli angajaţi în propria firmă?

Săptămânal, noua emisiune va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor şi va încerca să-l iniţieze pe şef în tainele companiei şi ale job-ului respectiv.

Odată aflat sub acoperire, şeful va afla la prima mână, necenzurat, care sunt lucrurile care funcţionează, va afla despre angajaţii model şi nu numai), dar şi despre diverse probleme. Întreaga experienţă va schimba atât modul în care şeful îşi priveşte propria companie, cât şi cum privesc angajaţii propriul loc de muncă.

One thought on “Șef sub acoperire Episodul 1 online 12 Septembrie 2019

  • 13 martie 2020 la 22:13
    Permalink

    nu vreau sa fiu gica contra, dar eu cred ce e mult teatru si vrajeala. am lucrat cu zeci de patroni, care nu numai ca nu respectau dreptul la munca , nici drepurile omului nu le respecta. lucrez cate 13 ore minim pe zi.. dar cand am de lucru intens trece si de 15 ore… ma trezesc uneori la ora 3 noaptea si vin la ora 22 a doua zi. chiar exista astfel de patroni? parca nu ar crede. eu nu primesc nici macar apa plata si lucrez intr-un domeniu unde toxicitatea e la cote alarmante. sincer nu-mi vine sa cred ca exista si altfel de patroni..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *