Romanii au talent sezonul 11 episodul 9 online 5 Martie 2021

Urmăriți premierea show-lui muzical Romanii au talent sezonul 11 episodul 9 online din 5 Martie 2021. Acest show muzical va fi difuzat in fiecare Luni si Vineri de la ora 20:30.

Romanii au talent 5 Martie 2021

Server II

Server III

Romanii au talent sezonul 11 episodul 8 online

GRILA DE PRIMĂVARĂ. Cu ce emisiuni va „defila” Pro TV în grila de primăvară? Sunt producțiile „tradiționale” – cum sunt Românii au talent sau Las Fierbinți – dar și noi sezoane din Șef sub acoperire sau Profu’. Grila nu punctează, deocamdată, detalii despre zilele de difuzare ale unora dintre emiunii de la început de 2021.

Cea mai importantă schimbare: Românii au talent, cea mai urmărită producție, va avea câte două zile pe săptămână. Se știe că sezonul 11 va începe pe 5 februarie.

Așadar, grila Pro TV din primăvară, via protv.ro:

Românii au talent – Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș vine cu o noutate absolută: se va difuza două zile pe săptămână. Și juriul va fi diferit față de sezonul anterior. Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre. Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu au rămas în continuare.

Imperiul Leilor – Emisiunea revine cu al doilea sezon în această primăvară, iar Pro TV a anunțat investitorii: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu.

Las Fierbinți – Un nou sezon va debuta din februarie cu „o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care vor încerca să iasă celebrele personaje”, mai spun cei de la Pro TV.

Șef sub acoperire – Revine și emisiunea în care șefii devin angajați și își supraveghează angajații. Pentru primul sezon, postul din Pache Protopopescu a încasat și o amendă din partea CNA.

Profu – Revine cu al doilea sezon. Producția cu Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu a avut audiențe modeste cu redifuzarea primului sezon, motiv pentru care Pro TV a mutat serialul după miezul nopții. (sursa: paginademedia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *