Raman cu Tine episodul 3 online 11 August 2020

Urmăriți noul show-ul Raman cu Tine episodul 3 online din 11 August 2020. Acest serial va fi difuzat in fiecare Marti de la ora 20:30 la Antena 1.

Raman cu Tine din 11 August 2020

Server II

Server III

Raman cu Tine episodul 3 online

O nouă emisiune va debuta în curând la Antena 1! Este vorba despre un show de dateing, al cărui prezentator va fi Liviu Vârciu. Când va avea loc marea premieră, precum și despre ce este, mai exact, vorba, afați în rândurile de mai jos.

Antena 1 anunță un nou show

Antena 1 anunță o nouă emisiune – „Rămân cu tine“. Este vorba despre un show matrimonial în care 20 de femei, cu dorințe și așteptări diferite, își caută jumătatea cu ajutorul lui Liviu Vârciu, care promite întâlniri provocatoare și pline de surprize.

„Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună «Rămân cu tine», spune moderatorul.

Pentru fiecare domnișoară vor veni în emisiune mai mulți posibili parteneri, iar ea îl va alege pe cel cu care vrea să rămână.

„«Rămân cu tine» este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de domnișoare care știu exact ce vor de la un bărbat își pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni“, spun realizatorii.

Când va începe „Rămân cu tine“

„Rămân cu tine“ va avea premiera pe 4 august, de la 20:30, la Antena 1, urmând ca din 10 august, show-ul matrimonial să poată fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *