Pretul fericirii sezonul 3 episodul 6 online 9 Septembrie 2020

Urmăriți in premiera noul serial turcesc Pretul fericirii sezonul 3 episodul 6 online din 9 Septembrie 2020. Acest serial va fi difuzat de Luni până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Pretul fericirii din 9 Septembrie 2020

Server II

Server III

Pretul fericirii sezonul 3 episodul 6 Online

Vine toamna, vine și noul serialul turcesc la Kanal D. Postul de televiziune anunță un nou sezon al producției „Prețul fericirii” (Yasak Elma), care a mai fost difuzată și în anul 2019.

Este vorba despre sezonul cu numărul trei. Dată de lansare a serialului va avea loc la data de 2 Septembrie 2020 .

În primăvara lui 2019, când a debutat primul sezon, pelicula a avut trei zile pe săptămână în prime-time.

Primele două sezoane din Prețul fericirii au spus povestea cuplului Ender si Halit, intr-o casnicie disfunctionala, transformata intr-un adevarat camp de lupta. Viata celor doi a fost data peste cap de Yildiz, o tanara care a atras dupa sine intamplari dramatice, ce i-au pus pe eroii serialului fata in fata cu alegeri dificile.

Cel de-al treilea sezon o va regasi pe Yildiz insarcinata, stabilita intr-un sat indepartat, unde isi doreste sa isi protejeze pruncul inca nenascut. Ender sufera de o paralizie temporara, dar face totul pentru a depasi aceasta perioada dificila.

In acest nou sezon se contureaza un personaj cu accente malefice, Sahika, interpretata de actrita Nesrin Cavadzade. sursa (paginadeseriale.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *