Poftiți la circ Episodul 2 online 29 Decembrie 2020

Urmăriți premierea show-lui Poftiți la circ episodul 2 cu Nea Mărin online din 29 Decembrie 2020. Acest show va fi difuzat in fiecare Luni, Marti si Miercuri de la ora 20:30.

Poftiți la circ 29 Decembrie 2020

Server II

Server III

Poftiți la circ Episodul 2 online

Nea Mărin (n.red. Marin Barbu) revine la Antena 1. Cu un nou sezon. Al șaptelea. Va pune (din nou) vedetele la muncă și se va contra cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, obișnuiții „dușmani”, în al șaptelea sezon al producției „Poftiți la Nea Mărin”.

Noul sezon va fi la circ. „Poftiți la circ” va debuta pe Antena 1 luni, 28 decembrie. Se va difuza de luni până miercuri, de la 20:30.

De notat că acest sezon a fost filmat încă din vara lui 2019.Publicitate

Primele vedete din noul sezon care vor munci sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu.

Toate episoadele au fost filmate la circul familiei Bellucci. În fiecare ediție, nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăți spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul și fanii. 

Vedetele vor trebui să îndeplinească sarcini precum procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Andrei Ștefănescu, despre noul sezon:

“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când!

Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și…izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”.  (sursa: paginademedia.ro)

Mulțumim ca a-ți ales sa urmăriți show-ul cu Nea Mărin Poftiți la circ Episodul 2 online din 29 Decembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *