Nemilosul Istanbul episodul 35 online 27 Noiembrie 2020

Urmăriți in premiera noul serial turcesc Nemilosul Istanbul episodul 35 online subtitrat in romana din 27 Noiembrie 2020. Acest serial va fi difuzat de Luni până Vineri, de la ora 20:00.

Nemilosul Istanbul 27 Noiembrie 2020

Server II

Server III

Nemilosul Istanbul episodul 35 online

Din această toamnă postul de televiziunea le-a pregătit fanilor serialelor turcești un amestec de fascinație, pericol, promisiuni într-o producție impresionantă. Despre ce serial este vorba mai exact și când îl puteți vedea pe micile ecrane.

In acesta toamna, Kanal D le aduce fanilor serialelor turcesti o productie impresionanta, „Nemilosul Istanbul ep 35” / („Ruthless City”), povestea luptei pentru supravietuire a unei familii care se zbate sa isi construiasca o viata decenta intr-un oras tentacular, plin de capcane. Fie ca vin din partea strainilor sau chiar a celor apropiati, acestea pun la incercare solidaritatea si iubirea intre cei patru membri ai familiei.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul feminin central al serialului, traieste cu cei trei copii ai sai in Antakya, un mic oras din sud-estul Turciei. Saracia si lipsa de perspective ii determina sa se mute in Istanbul, orasul tuturor posibilitatilor, locul unde cu totii spera ca vor gasi parghiile necesare pentru a-si construi un rost, o existenta demna. Nemilosul Istanbul episodul 35 online subtitrat

Drumurile lui Seher se intersecteaza cu cele ale lui Agah Karacay (Fikret Kuskan), cunostinta veche a femeii. Agah este un barbat bogat, care s-a mutat din Antakya in Istanbul cu multi ani inaintea lui Seher. Reintalnirea va fi un test pentru cei doi, dar si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Orașul Istanbul, personaj în sine

Din perspectiva scenariului productiei, este interesanta proiectarea orasului Istanbul ca un personaj in sine, un amestec de fascinatie, pericol, promisiuni, de multe ori desarte, dar si impliniri pentru care trebuie sa lupti cu inversunare. Cosmopolitul Istanbul e ca o entitate mustind de viata, de oportunitati, dar care te inghite cu totul daca nu ai calitatile si determinarea necesare sa ii faci fata.

O poveste de viata plina de incercari, in care se vor regasi telespectatorii acestui serial, relatia incredibila intre frati, pe de o parte, si intre mama si copiii sai, pe de alta parte, povestile de iubire si piedicile aparute in viata lor, toate acestea fac din „Nemilosul Istanbul” o calatorie emotionanta in sufletul oricarui privitor. Urmăriți LIVE Nemilosul Istanbul ep 35 din data de 27 Noiembrie 2020

Pe unii dintre actorii acestui serial, fanii serialelor turcesti au mai avut ocazia sa ii urmareasca evoluand in roluri interesante in productii de succes, la Kanal D. Astfel, ii vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).

In curand, la Kanal D, „Nemilosul Istanbul Episodul 35”, o productie care isi va purta publicul printr-un carusel al emotiilor de tot felul. Treceri de la cea mai neagra disperare la o raza de speranta, intalnirea personajelor principale cu oameni providentiali sau, dimpotriva, rivali nemilosi, dragostea pentru familie, acestea sunt fatete ale productiei, ce ii vor tine pe fanii serialelor turcesti in fata micilor ecrane, la Kanal D. (sursa: capital.ro)

Mulțumim ca a-ți ales sa urmăriți serialul Nemilosul Istanbul episodul 35 din data de 27 Noiembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *