Nemilosul Istanbul episodul 2 online 8 Octombrie 2020

Urmăriți in premiera noul serial turcesc Nemilosul Istanbul episodul 2 online din 8 Octombrie 2020. Acest serial va fi difuzat de Miercuri până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Nemilosul Istanbul 8 Octombrie 2020

Server II

Server III

Nemilosul Istanbul episodul 2 online

Nemilosul Istanbul începe miercuri, 7 octombrie, de la ora 20:00. Va fi trei zile pe săptămână: miercuri, joi și vineri.

Prețul fericirii va fi difuzat doar lunea și marțea, după debutul noului serial.

Spune povestea luptei pentru supraviețuire a unei familii care se zbate să își construiască o viață decentă într-un oraș tentacular, plin de capcane.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur) este personajul feminin central al serialului. Ea trăiește cu cei trei copii ai săi în Antalya, un mic oraș din sud-estul Turciei. Sărăcia și lipsa de perspective îi determină să se mute în Istanbul, orașul tuturor posibilităților, locul unde cu toții speră că vor găsi pârghiile necesare pentru a-și construi un rost, o existență demnă.

În această producție joacă actori cunoscuți precum Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”). (sursa:paginadeseriale.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *