Moldovenii Sezonul 2 Episodul 9 online 5 Decembrie 2020

Urmăriți noul sezon din Moldovenii Sezonul 2 Episodul 9 online din 5 Decembrie 2020. Acest serial va fi difuzat în fiecare Sambata, de la ora 20:00.

Moldovenii din 5 Decembrie 2020

Server II

Moldovenii Sezonul 2 Episodul 9 online

Kanal D va difuza începând cu data de 10 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, al doilea sezon din comedia „Moldovenii”.

În primul sezon, telespectatorii au râs în hohote urmărind peripețiile personajelor din „satul paralel” Găurenii de Jos, astfel că un al doilea sezon se cerea realizat degrabă.

De această dată, primarul Spagoveanu (interpretat de Radu Tibulca) se află în pușcărie și își plănuiește evadarea.

Mitică și Aurica, alături de restul sătenilor, găsesc metode dintre cele mai trăsnite pentru a se feri de coronavirus.

Cornel devine un “latin lover”, iar Ion, rândul său, încearcă să descopere care este scopul său în viață, doar că Maria îl împiedică să afle.

Personajele noi nu vor lipsi din acest al doilea sezon, în care comicul de limbaj va completa situațiile absurde pe care „Moldovenii” le vor întâmpina.

Din distribuție fac parte: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Radu Țibulca, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriță, Aida Ioana Cojocariu și Bogdan Burțila.

Postul de televiziune Kanal D va difuza al doilea sezon din „Moldovenii” începând cu data de 10 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. (sursa: monitormedia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *