Moldovenii Episodul 1 online 16 Noiembrie 2019

Urmăriți noul serial de comedie Moldovenii Episodul 1 online din 16 Noiembrie 2019. Acest serial va fi difuzat de în fiecare Sâmbătă, de la ora 22:00 la KanalD.

Server II

Simpaticele personaje ale serialului de comedie „Moldovenii“, de la Kanal D, se pregătesc să-şi cucerească telespectatorii cu aventurile incredibile prin care trec, zi de zi, în satul unde totul este posibil: Găurenii de Jos.

Din 16 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, cei doi vecini în jurul cărora gravitează toată acţiunea, pădurarul Mitică (interpretat de Petronel Gabriel Gongeanu) şi prietenul său devotat, Cornel (Iulian Mehedinţ), se vor întrece în isprăvi şi vor pune pe jar toată suflarea satului, dar şi pe telespectatori.  

Moldovenii Episodul 1

Sătenii din Găurenii de Jos nu par speriaţi de noile tehnologii şi încearcă să se familiarizeze cu „moda“ de la oraş pentru a fi în rând cu lumea.  Serialul îi va antrena pe telespectatori într-un maraton al situaţiilor amuzante, râsul se va dezlănţui din momentul în care cocioaba lui Mitică devine o staţiune listată pe platforma de booking, când YouTube-ul se insinuează în viaţa sătenilor, iar femeile din Găurenii de Jos se încaieră pentru ca ţinuta să le fie pe gustul lui Cătălin Botezatu.

„Ne-am inspirat tot timpul din întâmplări cotidiene şi suntem foarte atraşi de mediul rural, de viaţa de la ţară, aşa au şi luat naştere personajele pe care le veţi putea urmări din 16 noiembrie, la Kanal D“, a spus Petronel Gabriel Gongeanu.

Primarul Ghiţă Şpagoveanu, interpretat de Radu Ţibulcă, îşi vede liniştit de escrocheriile sale, profitând de naivitatea sătenilor, preotul (Vasile Panţiru) se luptă cu „demonii“ şi manevrează expert cădelniţa de câte ori i se iveşte ocazia.

Moldovenii din 16 Noiembrie 2019

Nici Aurica (Andreea Lodbă), soţia lui Mitică, nu are pace şi încearcă să-şi potolească tovarăşul de viaţă de câte ori prietenia acestuia cu sticla de vin devine mult prea strânsă. Cum orice sat îşi are dascălul, cel din Găurenii de Jos (Claudiu Dobriţă) e plin de intenţii bune şi nimereşte mereu în toiul unor poveşti greu de descâlcit.

Serialul de comedie „Moldovenii“ este realizat de Kanal D împreună cu trupa „3 Chestii“, alcătuită din: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulcă, Vasile Panţiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriţă, Aida Ioana Cojocariu şi Bogdan Burţilă. 

Prin serialul „Moldovenii“, Kanal D îşi propune să suprindă translatând şi adaptând viziunea din online în TV, mixând astfel două medii care se potenţează reciproc, anunţă reprezentanţii postului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *