Masked Singer România Episodul 3 online 25 Septembrie 2020

Urmăriți in premiera reality show-ului Masked Singer România Episodul 3 online din 25 Septembrie 2020. Acest reality show-ului va fi difuzat în fiecare Vineri de la ora 20:30.

Masked Singer România din 25 Septembrie 2020

Server II

Server III

Masked Singer România Episodul 3 online

12 vedete intră în competiție toamna aceasta la Masked Singer România. Purtând măști și costume elaborate ele își vor ascunde identitatea, atât față de cei 4 detectivi – Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu – cât și față de public. Primul episod se va difuza la Pro TV vineri, pe 11 septembrie, de la ora 20:30.

Care sunt regulile concursului?

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască.

În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Ce vom vedea în primul episod Masked Singer România

Vineri, 11 septembrie, vor intra în scenă primele 6 măști. Ele vor încerca să impresioneze publicul și detectivii oferind indicii și susținând momente memorabile pe scenă.

Cei din platou vor încerca să descopere cine se ascunde sub mască, publicul fiind invitat deopotrivă să-și folosească intuiția pentru a ghici. Sub cele 12 măști se pot ascunde atât cântăreți, cât și actori sau campioni olimpici.

Masked Singer România Episodul 3 online 25 Septembrie 2020

Intitulat inițial „King of Masked Singer”, noul show de la PRO TV este realizat după un format produs în Coreea de Sud, cu o primă ediție difuzată în 2015. Show-ul a avut un succes atât de mare încât a fost preluat la scurtă vreme și de televiziunile din China, Vietnam și Thailanda, iar ulterior a fost produs și în Statele Unite. În ediția din SUA, însă, concurenții nu se ascund în spatele unor măști și a unor haine supradimensionate, cum se întâmplă în emisiunea din Coreea de Sud, ci au costume întregi, sub care își ascund identitatea.

La ora actuală, show-ul Masked Singer este un adevărat fenomen mondial, produs în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa). (sursa:infomusic.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *