Mangalița Sezonul 2 Episodul 3 online 7 Martie 2020

Urmăriți noul sezon Mangalița Sezonul 2 Episodul 3 online din 7 Martie 2020 la Antena 1 în fiecare Sambata de la ora 22:15.

Server II

Server III

Mangalița din 7 Martie 2020

Mangalița sezonul 2 debutează la Antena 1. Serialul a fost programat sambata 22 februarie 2020, de la ora 22.15.

Producția îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziția copilului și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Alături de actorul ieșean Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, în celelalte roluri principale joacă actorii:

Mangalița Sezonul 2 Episodul 3 Online

  • Ticu Pușcașu (inspectorul general Corneliu Istrate),
  • Andreea Bibiri (doctorița Emilia Vulpe),
  • Alina Berzunțeanu (directoarea economică Doina Rogojinaru și sora Emiliei),
  • Angel Popescu (Marcel Rogojinaru, soțul Doinei),
  • Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului),
  • Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului),
  • Alex Bogdan (Sică, polițistul),
  • Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei)
  • Ștefan Pavel (Dumitru Bozovici, tânărul idealist care vrea să-l dea jos pe primar).

Regizorul artistic este George Dogaru, iar scenariul e semnat de Radu Crahmaliuc.

Gabriel Popescu, producătorul general:

„Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe.

Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița.”

Despre viața din Mangalița și cum controlează Domnu’ Stelu viața orășelului de provincie în fruntea căruia se află de 29 de ani, telespectatorii vor afla, Sambata, 22 februarie 2020, de la ora 22:15, numai la Antena 1. (sursa: paginademedia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *