Maleficent: Mistress Of Evil (2019) Online Subtitrat

Maleficent: Mistress Of Evil (2019) online subtitrat in limba romana. Vrăjitoarea Angelinei Jolie se întoarce pentru a doua rundă în Maleficent: Mistress Of Evil (2019).

Server II

Server III

Maleficent: Mistress Of Evil (2019) online subtitrat

Rolul Angelinei Jolie ca vrăjitoare titulară în filmul Disney din 2014 Maleficent a reimaginat fundalul răufăcătorului din Sleeping Beauty. Acum, s-a întors pentru o continuare cu Maleficent: Mistress of Evil, și iată tot ce știm despre asta:

Când este lansat Maleficent: Mistress of Evil în cinematografe?

Maleficent: Mistress of Evil este lansat vineri 18 octombrie 2019 în Marea Britanie și SUA. Acesta a fost inițial planificat pentru 29 mai 2020 înainte ca data lansării să fie ridicată cu șapte luni.

Cine se află în distribuția lui Maleficent: Mistress of Evil?

Angelina Jolie își reface rolul de vrăjitoare Maleficent, la fel ca și Elle Fanning ca prințesa Aurora, mai cunoscută sub numele de Beauty Sleeping. De asemenea, înapoi se întorc Sam Riley în rolul de animale de companie ale lui Maleficent, Diaval, și Imelda Staunton, Juno Temple și Lesley Manville în calitate de nașii de zână ai Aurorei. Harris Dickinson preia din Brenton Thwaites în rolul prințului Phillip.

Michelle Pfeiffer se alătură distribuției în rolul reginei Ingrith, precum și Robert Lindsay, care îl interpretează pe soțul său, regele John. Ed. Skrein și Chiwetel Ejiofor, vedeta a 12 Years a Slave, sunt de asemenea la bord în roluri nespecificate.

3 thoughts on “Maleficent: Mistress Of Evil (2019) Online Subtitrat

 • 31 decembrie 2019 la 14:54
  Permalink

  De ce scrie subtitrat daca e CAM fara subtitrare?‍♂️???

  Răspunde
 • 5 ianuarie 2020 la 10:12
  Permalink

  in sfarsit a aparut filmul in calitate excelenta. multumesc din suflet baieti. acum ma relaxez si vizionez filmul… mi-ati salvat duminica.

  Răspunde
 • 13 ianuarie 2020 la 22:09
  Permalink

  personaje frumoase,peisaje frumoasa,coafuri si costume frumoase,efecte bune…mergea un3DCAavatar…cam sinistrii incornoratii,iti amintesc de ….dar basmul e bun.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *