Las Fierbinti Sezonul 19 Episodul 13 online 16 Martie 2021

Urmăriți in premiera serialul de comedie Las Fierbinti Sezonul 19 Episodul 13 online din 16 Martie 2021. Acest serial va fi difuzat Marti si Joi, de la ora 20:30.

Las Fierbinti 16 Martie 2021

Server II

Server III

Las Fierbinti Sezonul 19 Episodul 13 online

Fierbințenii simpatici pe care milioane de români îi urmăresc și îndrăgesc de ani de zile, revin pe micile ecrane cu noi peripeții, glume și situații amuzante. Telespectatorii își vor descreți frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean.

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți „rezidenți” din Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de îndrăgiți. Îi așteaptă noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România, iar în noul sezon vedem cum vor face față peripețiilor. Același sat, aceeași țară, aceleași personaje îndrăgite dar…glume și întâmplări proaspete și inedite.

„Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți”, spune Anca Dumitra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *