Las Fierbinti Sezonul 18 Episodul 31 online 17 Decembrie 2020

Urmăriți in premiera serialul de comedie Las Fierbinti Sezonul 18 Episodul 31 online din 17 Decembrie 2020. Acest serial va fi difuzat Marti si Joi, de la ora 20:30 la Pro TV.

Las Fierbinti 17 Decembrie 2020

Server II

Server III

Las Fierbinti Sezonul 18 Episodul 31 online

Al 18-lea sezon Las Fierbinți începe luni, 7 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV, cu o porție în plus de comedie. Cel mai urmărit serial din România revine cu o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care celebrele personaje vor încerca să iasă. 

În primele episoade din Las Fierbinti sezonul 18, Vasile pune la cale o nouă metodă prin care să facă niște bani, așa cum îi stă în fire, cât mai ușor și cât mai ilegal. De data aceasta a pus ochii pe niște fonduri de la Comisia Europeană, pe care le primesc cei care-s în depresie. Supărată foc pentru că a fost păcălită de șeful ei, Dalida se confesează Aspirinei:

”M-a păcălit, mă! De un an de zile îmi tot ciupește din salariu: ba că nu știu ce, ba că nu știu de ce, și când m-am luat de el mi-a spus să stau liniștită că atunci când o să vină comisa de antidepresie, sunt prima pe listă și o să iau 100 de euro gratis/lună. Și astăzi vine comisia și știi ce mi-a zis? Că nu mă mai trece, că se trece pe el, că el este cel mai deprimat din comună”.

Supărarea secretarei nu va trece neobservată de prietena ei, Aspirina, care va pune la cale un plan prin care să-i strice apele primarului. 

Cum vor decurge lucrurile vedem luni, marți și joi, de la 20:30. Iar de săptămâna viitoare, în fiecare marți și joi, aflăm în ce alte combinații mărunte vor intra Bobiță, Celentano, Firicel, Aspirina, Dalida, Vasile, Robi, Dorel, Giani sau Ardiles. (sursa: sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *