Lacrimi la Marea Neagra episodul 55 online 15 Noiembrie 2019

Urmăriți noul serial turcesc Lacrimi la Marea Neagra episodul 55 online din 15 Noiembrie 2019. Acest serial va fi difuzat de Luni până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Lacrimi la Marea Neagra 15 Noiembrie 2019

Loading…

Server II

Lacrimi la Marea Neagra episodul 55

Producția turcească se bucură de un real succes în Turcia, înregistrând audiențe record de peste 40% cota de piață.

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră” spune povestea lui Nefes, o femeie care luptă să își recapete libertatea, după ce ani la rând este supusă violențelor fizice și traumelor psihice. Producția aduce astfel în prim plan o problemă tulburătoare și o realitate dureroasă: violență domestică. Acțiunea serialului „Lacrimi la Marea Neagră” se desfășoară, în mare parte, pe țărmul turcesc al Mării Negre, în provincia Trabzon. Producția va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 20:00.

Lacrimi la Marea Neagra episodul 55 din 15 Noiembrie 2019

Nefes Zorlu ( İrem Helvacıoğlu )

S-a născut la data de 2 februarie 1990 în Germania. Este originară din Ankara, Turcia , dar a locuit mulți ani în Germania după care s-a stabilit în Turcia.

Tahir Kaleli ( Ulaş Tuna Astepe )

Ulaş Tuna Astepe s-a născut în 5 mai 1988 în İzmit, Turcia.  A absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan din Istanbul.

Vedat Sayar( Mehmet Ali Nuroglu )

Actorul s-a născut în Istanbul la data de 7 septembrie 1979. A studiat Filozofia la Universitatea METU timp de 3 ani după care a renunțat și s-a transferat la Universitatea Hacettepe, Departamentul de Teatru. 

Mustafa Kaleli ( Sinan Tuzcu )

Actorul s-a născut în Gaziantep ( Turcia) la data de 10 iulie 1977. A absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan după care a studiat actoria în Londra timp de 1 an

Asiye Kaleli ( Öykü Gürman )

S-a născut în Istanbul la data de 4 august 1982. A absolvit Liceul de Arte Plastice Pera și Conservatorul de Stat, Universitatea Tehnică din Istanbul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *