Joker (2019) Online Subtitrat

Joker (2019) Online Subtitrat in limba romana. Joker este unul dintre cei mai mari răufăcători ai filmelor din toate timpurile se întoarcă în cinematografe foarte.

Server II

Joaquin Phoenix joacă rolul unui răufăcător omonim în noul așteptat film, care va explora fundația personajului într-un film de acțiune live pentru prima dată.

După ce a adus în viață personaje vulnerabile în The Master and Her, precum și a oferit o prezență pe ecran terifiantă în visceralul You Were Never Really Here de Lynne Ramsay, Phoenix pare un talent ideal pentru a spune povestea de origine a celui mai mare adversar al lui  Batman . 

Joker (2019) Online Subtitrat

Performanța lui va fi inevitabil comparată cu cea a maestrului  Heath Ledger  și a carismaticului  Jack Nicholson , dar Phoenix este sigur că va aduce ceva în întregime la rol. 

Se pare că este o abordare deosebit de sumbră a personajului, judecând după remorcile gresite și promite să fie una dintre cele mai intrigante povești de benzi desenate din vremurile recente.

Data lansării Jokerului

Filmul este lansat în Marea Britanie pe 4 octombrie 2019, cu premiera sa, care va avea loc la Festivalul de Film de la Veneția, pe 31 august. 

Joker (2019) Online Subtitrat

Trailerul final al Jokerului indică tonul gresit al filmului, în urma vieții tulbure a lui Fleck. La un moment dat vedem că aspirantul comediant stand-up este ridiculizat de gazda show-ului de chat de De Niro, Murray Franklin, care pare a fi unul dintre evenimentele care îi stârnesc descendența în nebunie și criminalitate.

El ia apoi în stradă ca noul său alter-ego Joker, care inspiră o revoltă și determinând sute să ia pe stradă purtând măști de clovn. Devine un nume infam, ceea ce duce la a fi invitat să concerteze la televizor de Franklin, care inițial îl batjocorise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *