iUmor sezonul 7 episodul 13 online 6 Decembrie 2019

Urmăriți noul sezon din show iUmor sezonul 7 episodul 13 online din 6 Decembrie 2019 HD. Acest show va fi difuzat in fiecare Vineri, de la ora 20:00 la Antena 1.

iUmor 6 Decembrie 2019

Server II

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor duela cu Brenciu, Smiley, Chirilă și Irina Rimes. Sezonul șapte al show-ului iUmor începe vineri13 septembrie, de la ora 20:00, anunță Antena 1.

Emisiunea este programată, în premieră, vinerea, la competiție directă cu Vocea României. Talent show-ul muzical de la Pro TV debutează cu o săptămână mai devreme, pe 6 septembrie – de la ora 20:30. Publicitate

În sezoanele trecute, iUmor a mai fost difuzat în zilele de sâmbătă sau duminică. 

Noul sezon vine și cu o nouă regulă – o manetă pe care jurații o pot folosi o singură dată pe sezon. Cu „ajutorul” acesteia Delia, Cheloo și Bendeac pot împiedica un concurent să se întoarcă pe scena concursului în sezoanele viitoare. 

iUmor sezonul 7 episodul 13

Cei care primesc minimum două „thumps up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor. Ca și până acum, votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Emisiunea este prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea (cel care l-a înlocuit pe Vlad Grigorescu în sezonul șase). Iar juriul este format din: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.  

Sezonul șase a fost câștigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actrița Irena Boclincă. Premiul din sezonul cinci a fost câștigat de Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri. 

Au mai câștigat iUmor: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  (sursa: paginademedia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *