Invazia Zombilor sezonul 10 episodul 11 Online

Urmariti in premiera The Walking Dead sezonul 10 episodul 11 online subtitrat in limba romana. Urmatorul episod din The Walking Dead va fi disponibil pe data de 16 Martie 2020.

The Walking Dead sezonul 10 episodul 11 Online

Server II

Server III

Nu mai trece mult până când noul sezon al serialului de televiziune horror post-apocaliptic The Walking Dead , revine pe ecranele TV.

După ultimul sezon care s-a încheiat în martie a acestui an, sezonul zece va apărea după câteva luni după masacrul care a avut loc în timpul târgului comunitar și se va concentra pe pregătirea grupului și războiul împotriva Whisperers.

În fața noului sezon foarte așteptat al show-ului, show-ul Angela Kang a tachinat recent detalii despre evoluțiile romantice și modul în care Michonne se va pleca după ce actrița Danai Gurira și-a confirmat plecarea la începutul acestui an.

Iată tot ce trebuie să știți despre The Walking Dead : Sezonul 10.

Când apare The Walking Dead sezonul 10 la televizor?

The Walking Dead returend la ecranele TV duminică 6 octombrie în SUA și se arată o zi mai târziu, luni 7 octombrie, pe FOX în Marea Britanie, cu episodul unu începând cu ora 21.00.

Ce se va întâmpla în sezonul 10?

După ce a fost lăsată înfiorată pentru moartea fiului adoptiv, Henry, în mâinile lui Alpha și The Whisperers, Carol nu va căuta altceva decât să se răzbune în noul sezon când va lua lupta cu Alpha și The Whisperers în grupul mascat.

Într-un interviu acordat EW , Kang a explicat: „Carol va fi surprinzător nu exact în același loc în care a fost emoțional când am încheiat sezonul trecut … Vom vedea ce face asta în cursul sezonului, în timp ce ea urmărește răzbunarea. împotriva [Alpha]. ”

În ceea ce privește Daryl, ei bine, va rămâne de partea lui Carol, dar vor apărea denivelări de-a lungul drumului, după ce Kang a tachinat: „Există niște chestii cu adevărat profunde între ele. Există lucruri amuzante și apoi sunt lucruri care devin destul de păroase. doar un fel de aventură împreună. ”

Între timp, un trailer recent a tachinat și o posibilă romantică între Ezekiel, interpretată de Khary Payton și Michonne, precum și posibila moarte a lui Alpha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *