Infidelul Episodul 15 online 16 Septembrie 2022

Urmăriți noul serial turcesc Infidelul Episodul 15 online gratis 16 Septembrie 2022. Acest serial va fi difuzat de Miercuri până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Server II

Infidelul Episodul 15 online

Kanal D aduce fanilor un nou serial turcesc. „Infidelul” are premiera miercuri, 17 august, de la ora 20.00 şi intră în grilă în locul producţiei Mă numesc Zuleyha“.Publicitate

Actriţa Cansu Dere, care a jucat şi în Suleyman, are rolul principal în noua producţie de la Kanal D. Aceasta o interpretează pe Asya, o femeie care a primit tot ce şi-a dorit de la viaţă: frumuseţe, carieră, un copil şi un soţ perfect. Însă lucrurile se vor schimba radical, la mijloc fiind o poveste de trădare şi iubire.

Serialul „Infidelul” (titlul original: Sadakatsiz) va fi difuzat săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Infidelul din 16 Septembrie 2022 Gratis

„Povestea acestei femei extrem de puternice, dar şi vulnerabile, în acelaşi timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului!
M-a tulburat puternic şi cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaşte lupta şi drama.

E cumplit să fii minţit de omul în care credeai şi alături de care te vedeai întreaga viaţă.

Asya păţeşte asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului. Determinarea aceasta a ei este o lecţie pentru oricine“.

Actriţa Cansu Dere a devenit cunoscută românilor după rolul Firuze din producţia „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), dar şi din serialul “Ezel”, ambele difuzate la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *