Hercai episodul 4 online 16 Februarie 2021

Urmăriți in premiera noul serial turcesc Hercai episodul 6 online subtitrat in romana din 14 Februarie 2021. Acest serial va fi difuzat de Luni, Marti si Miercuri, de la ora 20:00.

Hercai din 16 Februarie 2021

Server II

Server III

Hercai episodul 4 online

Serialul turcesc Hercai va fi trei zile pe săptămână, la Kanal D. Debutează pe 9 februarie și va fi luni, marți și miercuri, zile în care acum se vede Prizoniera Destinului.

Acesta din urmă va fi pus pe pauză o perioadă. Din informațiile Paginademedia.ro, noi episoade ale serialului sunt filmate chiar în acest moment, în Turcia. Cu toate acestea, pandemia îngreunează munca de producție.

Nu se cunoaște o dată precisă la care serialul va reveni și în România. Publicitate

Povestea din Hercai. Serialul îi are in centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri care lupta pentru iubirea lor.
Reyyan provine dintr-o familie influenta din Midyat, un orasel din Turcia, si traieste intr-o adevarata colivie de aur. Cel care isi pune cel mai mult amprenta negativ asupra tinerei este bunicul ei, Nasuh (Macit Sonkan). Tot ceea e isi doreste Reyyan este sa devina libera, sa plece din locul care i-a adus atata suferinta si sa-si gaseasca linistea.

Printre actorii serialului se numără Ebru Şahin (Reyyan), cea care a interpretat rolul Hira, din „Prețul Fericirii”, și Akın Akınözü (Miran), cel care a fost în rolul Ivan Ali, din „Kosem”, dar și pe Feride Çetin (Zehra), cea care a interpretat rolul Çiçek Baldar, din „Dragoste și pedeapsă”.  (sursa:paginademedia.ro)

Mulțumim ca a-ți ales sa urmăriți serialul Hercai episodul 4 din data de 16 Februarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *