Grey’s Anatomy Sezonul 16 Episodul 11 Online

Urmăriți acum Grey’s Anatomy Sezonul 16 Episodul 11 online subtitrat in format HD. Următorul episod din Grey’s Anatomy va fi disponibil pe data de 7 Februarie 2020.

Grey’s Anatomy Sezonul 16 Episodul 11 Online

Loading…

Server II

Vă vom spune toate informațiile despre Anatomia lui Grey în sezonul 16. Grey Anatomy se extinde pentru a fi cea mai bună dramă medicală la TV și se va îndrepta în istoricul său sezon 16 în toamna anului 2019.

Este greu de acceptat faptul că Anatomia lui Grey este cam din 2005 și este în continuare urmărit de fani săptămână de săptămână. Este cea mai lungă emisiune medicală care se desfășoară la TV.

Serialul a pierdut mulți membri ai distribuției originale de-a lungul anilor, Justin Chambers, Chandra Wilson și James Pickens Jr. Dar Ellen Pompeo rămâne.

Data lansării sezonului 16 a lui Grey’s Anatomy 

Grey Anatomy a fost reînviat în mod oficial pentru sezonul 16 și sezonul 17. Grey Anatomy continuă, de asemenea, una dintre cele mai performante serii ABC în clasamente, ceea ce face ca aceasta să fie o decizie destul de clară. Grey Anatomy sezonul 16 este fixat pentru a fi lansat joi, 26 septembrie la 20:00 EST pe ABC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *