Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 4 online 5 Martie 2020

Urmăriți in premiera Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 4 online din 5 Martie 2020. Acesta show va fi difuzat in fiecare Joi, de la ora 21:30 la Pro TV.

Loading…

Gospodar fara pereche din 5 Martie 2020

Server II

Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 4

Gospodar fără pereche și-a găsit prezentator, după ce Anamaria Prodan a renunțat la cârma emisiunii de la Pro TV. Este vorba despre Geanina Ilieș, concurentă în ultimul sezon din Ferma – prezentat de Mihaela Rădulescu. 

Ilieș a fost în trecut și la postul Antena 1. S-a ocupat de Observator până în 2016. Publicitate

Va prezenta show-ul matrimonial Pro TV în noul sezon, cel cu numărul trei. 

„Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, spune Geanina Ilieș despre noul rol.

Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 4 online

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon și s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentați gospodarii. 

În urma cu câteva zile a anunțat că pune punct colaborarii cu emisiunea Gospodar fără pereche, chiar în emisiunea La Măruță.

Cu Anamaria Prodan, emisiunea Gospodar fără Pereche a debutat acum doi ani. Toamna trecută, prima ediție din sezonul doi a fost pe primul loc în audiențe, cu aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, în medie.

Emisiunea de la Pro TV este făcută după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.