Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 3 Online HD

Urmăriți in premiera Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 3 online din 27 Februarie 2020. Acesta show va fi difuzat in fiecare Joi, de la ora 21:30 la Pro TV.

Loading…

Server II

Server III

Gospodar fara pereche Sezonul 3 Episodul 3 online

Gospodar fără pereche și-a găsit prezentator, după ce Anamaria Prodan a renunțat la cârma emisiunii de la Pro TV. Este vorba despre Geanina Ilieș, concurentă în ultimul sezon din Ferma – prezentat de Mihaela Rădulescu. 

Ilieș a fost în trecut și la postul Antena 1. S-a ocupat de Observator până în 2016. Publicitate

Va prezenta show-ul matrimonial Pro TV în noul sezon, cel cu numărul trei. 

„Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, spune Geanina Ilieș despre noul rol.

Gospodar fara pereche din 27 Februarie 2020

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon și s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentați gospodarii. 

În urma cu câteva zile a anunțat că pune punct colaborarii cu emisiunea Gospodar fără pereche, chiar în emisiunea La Măruță.

Cu Anamaria Prodan, emisiunea Gospodar fără Pereche a debutat acum doi ani. Toamna trecută, prima ediție din sezonul doi a fost pe primul loc în audiențe, cu aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, în medie.

Emisiunea de la Pro TV este făcută după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *