Dragoste si Secrete episodul 8 online 28 Iulie 2020

Urmăriți in premiera noul serial turcesc Dragoste si Secrete episodul 8 online din 28 Iulie 2020. Acest serial va fi difuzat de Miercuri până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Dragoste si Secrete din 28 Iulie 2020

Server II

Server III

Dragoste si Secrete episodul 8 Online

Un nou serial turcesc își face loc în grila Kanal D. Este vorba despre producția „Dragoste și secrete”, care debutează la jumătatea lunii iulie.

Serialul începe pe 15 iulie și va fi programat în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00.

De notat că producția „Mă numesc Zuleyha”, un serial care a prins la public, rămâne cu două zile de difuzare. Va fi în zilele de luni și marți, de la ora 20:00.

Dragoste și secrete îl are în mijlocul acțiunii pe Ali (Keremcem), care a mai jucat și în seriale ca Bahar viață frumoasă (Ates) sau Dragoste și ură (Yaman). Este un tanar ambitios, care trebuie sa faca fata unui tumult de evenimente teribile. Toate acestea se succed odata ce Sevda, interpretata de actrița Özgü Kaya, intra in viata lui Ali.

Cu personalitati complet opuse, acestia se vor indragosti unul de celalalt si vor fi nevoiti sa lupte pentru iubirea lor. Relatia celor doi va fi supusa unor incercari care le vor testa adevaratele sentimente.

sursa: paginadeseriale.ro

3 thoughts on “Dragoste si Secrete episodul 8 online 28 Iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *