Dragoste si Secrete episodul 28 online 25 August 2020

Urmăriți in premiera noul serial turcesc Dragoste si Secrete episodul 28 online din 25 August 2020. Acest serial va fi difuzat de Luni până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Dragoste si Secrete din 25 August 2020

Server II

Server III

Dragoste si Secrete episodul 28 Online

Un nou serial turcesc își face loc în grila Kanal D. Este vorba despre producția „Dragoste și secrete”, care debutează la jumătatea lunii iulie.

Serialul începe pe 15 iulie și va fi programat în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00.

De notat că producția „Mă numesc Zuleyha”, un serial care a prins la public, rămâne cu două zile de difuzare. Va fi în zilele de luni și marți, de la ora 20:00.

Dragoste și secrete îl are în mijlocul acțiunii pe Ali (Keremcem), care a mai jucat și în seriale ca Bahar viață frumoasă (Ates) sau Dragoste și ură (Yaman). Este un tanar ambitios, care trebuie sa faca fata unui tumult de evenimente teribile. Toate acestea se succed odata ce Sevda, interpretata de actrița Özgü Kaya, intra in viata lui Ali.

Cu personalitati complet opuse, acestia se vor indragosti unul de celalalt si vor fi nevoiti sa lupte pentru iubirea lor. Relatia celor doi va fi supusa unor incercari care le vor testa adevaratele sentimente.

sursa: paginadeseriale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *