Chefi la cuțite Sezonul 8 Episodul 6 online 24 Septembrie 2019

Urmăriți noul sezon din show culinar Chefi la cuțite Sezonul 8 Episodul 6 online 24 Septembrie 2019 HD. Acest show culinar va fi difuzat Luni si Marti, de la ora 20:00 la Antena 1.

Chefi la cuțite din 24 Septembrie 2019

Server II

Server III

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au ascuţit cuţitele şi sunt gata să jurizeze cele mai spectaculoase farfurii. De luni, sezonul șapte al celui mai iubit show culinar, difuzat de Antena 1, va înteţi competiţia gustului atât între juraţi, cât şi între bucătarii aspiranţi la cel de-al şaptelea titlu „Chefi la cuţite”.

Cu un număr record de concurenţi în audiţiile pe nevăzute, noul sezon vine cu reguli schimbate, dar cu aceeaşi poftă de competiţie.

CHEFI LA CUȚITE SEZON 8. Campion al cuţitelor, cu trei trofee până în acest moment, chef Sorin Bontea intră fără emoţii într-o nouă luptă culinară. Deşi şi-a adjudecat o singură finală până acum, Cătălin Scărlătescu este convins că acesta va fi sezonul lui.

CHEFI LA CUȚITE SEZON 8. Încă din prima ediţie din sezonul şapte, cei trei maeştri ai gastronomiei pun la cale adevărate strategii pentru câştigarea marelui premiu de 30.000 de euro. Armele lor: amuletele care decid soarta confruntărilor şi cele trei cuţite de aur care vor trimite trei concurenţi direct în probele pe echipe.

Chefi la cuțite Sezonul 8 Episodul 6

275 de concurenţi şi-au încercat norocul, în noul sezon, într-o primă sesiune de gătit contracronometru. Un număr record pentru audiţiile pe nevăzute. Cu toţii au vrut să demonstreze că au sarea şi piperul necesare pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, în bucătăria „Chefi la cuţite„.

CHEFI LA CUȚITE SEZON 8. În aşteptarea show-ului, pe Chef Scărlătescu l-am găsit în Vama Veche. Cum altfel dacă nu cu un cuţit în mână. În timp ce pregăteşte un borş de peşte savuros, anunţă un sezon Chefi la cuţite furtunos.

Personaje care vor face deliciul telespectatorilor, poveşti emoţionante de viaţă sau pasionați de gastronomie ce au trecut graniţele pentru a se înscrie în acest show. Toate vor face parte din arena culinară a sezonului 8 Chefi la cuțite, din 9 și 10 septembrie, de la 20:00, numai pe Antena 1.(sursa: a1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *