AntiTalent Episodul 3 online 3 Noiembrie 2019

Urmăriți show de umor AntiTalent Episodul 3 online din 3 Noiembrie 2019, la Antena 1 în fiecare Duminică de la ora 21:00.

Server II

Server III

AntiTalent din 3 Noiembrie 2019

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premieră pe dată de 20 octombrie 2019.

Cunoscutul cântăreț dezvăluie câteva secrete din culisele celui mai așteptat show românesc, Antitalent.

Inițial, s-a stabilit ca emisiunea să se numească Ironic, dar s-a renunțat pe parcurs. În prima ediție vor apărea și figuri cunoscute, precum Andreea Marin pe care o puteți urmări chiar în prima emisiune.

AntiTalent Episodul 3

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up. Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori și personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umoriști de pe scena televiziunii din România. (susra: a1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *