America Express – Drumul Soarelui Episodul 21 online 19 Noiembrie 2023

Urmariti LIVE show America Express – Drumul Soarelui Episodul 21 online gratis din 19 Noiembrie 2023. Acest show va fi adaugat în fiecare zi de Duminică de la ora 21:00 și Luni, Marți și Miercuri de la ora 20:30.

America Express – Drumul Soarelui din 19 Noiembrie 2023

Server II

Sezonul 6 al reality-show-ului „America Express – Drumul Soarelui” promite să aducă o experiență neobișnuită și plină de aventuri pentru telespectatori. Cu nouă echipe de vedete pregătite să pornească în călătoria vieții lor, acest reality-show de la Antena 1 se anunță a fi un eveniment de neratat.

Lansarea acestui sezon va avea loc într-un mod spectaculos, cu o premieră maraton de cinci zile începând cu sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00. Echipele vor avea de parcurs un drum dificil, cu doar 1 euro pe zi la dispoziție, în căutarea mâncării, transportului și cazării, pe parcursul a aproximativ două luni.

America Express – Drumul Soarelui Episodul 21 online gratis

Unul dintre aspectele inedite ale acestui sezon este traseul pe care îl vor parcurge concurenții. „Drumul Soarelui” se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Echipa pleacă din Columbia, trecând prin „Mijlocul Pământului” în Ecuador și având destinația finală în Buenos Aires, Argentina. Această călătorie oferă o experiență bogată în ceea ce privește peisajele, culturile și aventurile pe care le vor trăi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud, și anume Columbia, Ecuador și Argentina. Misiunile și jocurile din cadrul emisiunii sunt gândite pentru a oferi atât concurenților, cât și telespectatorilor o experiență completă, aducând în prim-plan cultura, tradițiile și pasiunea acestei regiuni.

Concurenții din acest sezon:

Concurenții din acest sezon reprezintă o selecție variată de vedete, inclusiv Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Aventura acestor vedete curajoase va începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. Miza este mare, deoarece doar una dintre cele nouă echipe va avea oportunitatea de a câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro, dar toți concurenții sunt hotărâți să trăiască această experiență la maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *